Romnicon       Rent   Clean    Transport    Calculator preturi


        Firma noastra va ofera servicii de inchirieri autoturisme in Craiova. La cerere se pot inchiria autoturisme pe tot teritoriul Romaniei, prin achitarea unei taxe suplimentare.

        Parcul de masini este constituit din autoturisme noi, intretinute conform prescriptiilor producatorilor. Personalul nostru specializat realizeaza o verificare minutioasa a autoturismului . Datorita faptului ca suntem o companie independenta,suntem foarte flexibili in ceea ce priveste negocierea termenilor unei inchirieri si a preturilor. Pentru noi, saptamina are 7 zile lucratoare si nu exista client pe care sa nu il putem servi.

        Serviciul este disponibil 24/24 ore. Motivatia noastra de baza este sa ne impunem pe piata inchirieilor auto prin profesionalism si servicii de o calitate ireprosabila. Bunul nostru renume depinde in mod direct de aspectul si buna functionare a automobilelor pe care le oferim spre inchiriere. De aceea, acordam maxima atentie intretinerii parcului nostru auto. Cand inchiriati un automobil de la noi, stiti ca il veti primi in cea mai buna stare de functionare si cu toate dotarile suplimentare. In Craiova si in Romania noi ne-am impus datorita calitatii serviciilor noastre, si astfel persoanele de afaceri din Craiova si din strainatate care au folosit masinile "ROMNICON" ne-au recomandat si au revenit cu placere ori de cate ori sa vrut o masina de inchiriat in Craiova sau in Romania.