Romnicon       Rent   Clean    Transport    Calculator preturi

 

Servicii de curatenie

treeSC ROMNICON SRL Craiova este o societate specializată în servicii profesionale de curăţenie şi întreţinere pentru orice tip de locaţii, particulare sau de stat, comerciale sau industriale, hoteluri, spitale, magazine, birouri, instituţii.

Pentru noi Conceptul de Curăţenie nu este doar o chestiune de aspect, ci este o stare de spirit, o atitudine detaliată, intimă, de amănunt.
Curăţenia este necesară nu numai în locurile unde are acces omul, dar şi în locurile prin care trece numai timpul.

Pentru aceste servicii, compania noastră, care este o companie tânără şi cu tineri, este deschisă la nou, căutând continuu să îşi îmbunătăţească performanţele, să fie promptă, să satisfacă clienţii, prin calitate şi seriozitate.
Pregătirea profesională a angajaţiilor noştri este urmarea unei instruiri în domeniu, aceştia fiind familiarizaţi cu echipamentele moderne, soluţiile şi metodele cele mai noi.
Societatea lucrează cu un număr de peste 700 de angajaţi cu carte de muncă, stabili, atent selecţionaţi şi supuşi permanent controalelor medicale, toţi prezentând un cazier curat.

Experienta

  Ca principali beneficiari consideram ca peste 30 hypermarketuri si alt tip de locatii din Bucureşti, în principal, şi din ţară - Craiova, Constanţa, Braşov, Ploieşti, Suceava, Piteşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Baia Mare, Oradea, Braila, Galati, Iasi, Targoviste, Tg Mures, Sibiu.
Prin serviciile pe care le oferim, dumneavoastră sunteţi scutiţi în totalitate de orice grijă legată de curăţenia mediului în care vă desfăşuraţi activitatea.


Servicii Complete

Noi preluăm de la dumneavoastră execuţia oricărui fel de curăţenie:
- curăţenia după constructor;
- curăţenia generală;
- curăţenia permanentă (de întreţinere);
- curăţirea aparaturilor de birou
- ştergerea şi curăţirea ramelor şi geamurilor;
- colectarea şi evacuarea gunoiului;
- ştergerea prafului şi a pânzelor de păianjen;
- curăţirea corpurilor de iluminat;
- curăţirea şi igienizarea permanentă şi asigurarea cu consumabile a toaletelor;
- dezinsecţia generală şi deratizare, etc.

Prin noi obţineţi externalizarea completă a acestei activităţi - curăţenia în sediul firmei dumneavoastră, obţinând astfel timp şi energie pentru a vă ocupa de adevăratele activităţi ale companiei, care vă aduc venituri financiare.

Suntem disponibili oricând şi suntem permanent în aşteptarea invitaţiei dumneavoastră, pentru a vă prezenta în totalitate posibilităţile noastre privind curăţenia şi pentru a trata bazele contractului de colaborare, în funcţie de situaţiile particulare pe care doriţi să le solicitaţi.

Vă rugăm să contaţi pe experienţa noastră în domeniu, experienţă dobândită în urma colaborării de lungă durată cu firme străine, puternice, care operează în România.

Cu stimă,

MANAGER GENERAL, Nistor Duval